Δεντρόσπιτο

Δεντροσπιτο.gr…. Ένα e-shop με πολλαπλούς μηχανισμούς και εκπληκτικά αποτελέσματα.

Το δεντροσπιτο eshop δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στο πελάτη μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες για παιδιά και όχι μόνο… Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα παιδικής χαράς, αιώρες, slacklines, ξύλινα παιχνίδια και άλλα πολλά.

Ολική αναβάθμιση

Το δεντρσπιτο αναζητούσε μια αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της online παρουσίας του για να αναπτύξει τις online πωλήσεις του.

Έτσι επιλέχθηκε η εταιρεία μας για να σχεδιάσει από την αρχή την εικόνα της εταιρείας στο Internet η οποία έπρεπε φυσικά να είναι προσβάσιμη όχι μόνο από υπολογιστές, αλλά και από κάθε κινητή συσκευή.

Ταχύτητα φορτώματος

Σε κάθε site, αλλά ειδικά στα ηλεκτρονικά καταστήματα η ταχύτητα φορτώματος είναι κρίσιμης σημασίας. Είναι γνωστό το πείραμα της Amazon, όπου για κάθε 100 ms καθυστέρησης που προσέθετε στο φόρτωμα των σελίδων, έπεφταν οι πωλήσεις 0,7%. Η ταχύτητα όμως δεν είναι μόνο κάτι αυτονόητο, δεν είναι μόνο κάτι που διαπιστώνουμε καθημερινά τη σημασία της, αλλά και η ίδια η Google επίσημα αναφέρει ότι επηρεάζει την κατάταξη στα φυσικά αποτελέσματα, αλλά και το κόστος ανά κλικ στις καμπάνιες AdWords.

Έτσι, στο δεντροσπιτο.gr, πέρα από τις συνήθεις τεχνικές βελτιστοποίησης γραφικών, server, πρωτοκόλλων, χρησιμοποιήθηκαν προχωρημένες τεχνικές βελτιστοποίησης, που κάνουν την εμπειρία πλοήγησης και αναζήτησης στο site σχεδόν ακαριαία αφού το response time είναι μικρότερο από 200ms και η ταχύτητα ολικής φόρτωσης του ιστοτόπου πολύ μικρότερη από 2.0 δευτερόλεπτα.

Τρόποι πληρωμής

Ο χρήστης μπορεί να πληρώσει μέσω πιστωτικής καρτας, paypal ή μετρητά στο κατάστημα.

Εύκολη διαχείριση

Η εύκολη διαχείριση του e-shop ήταν απαραίτητη, καθώς οι ανάγκες ενημέρωσης του e-shop με νέες προσφορές, banner, slide, κτλ. είναι συνεχής. Έτσι, σχεδιάσαμε τη διαδικασία διαχείρισης, ώστε να είναι εύκολη και απρόσκοπτη ακόμα και για τον πιο άπειρο χρήστη.

Ευχαριστούμε τον Κ. Σπαρταλίδη για την εμπιστοσύνη του και ευχόμαστε ολόψυχα…. Καλές πωλήσεις.

Σας φάνηκε ενδιαφέρον; Διαδώστε το!