Διαφήμιση Google Adwords

Αρχική Διαφήμιση Google Adwords
Διαφήμιση Google ads

Αποκτήστε πελάτες από την πρώτη στιγμή - Google ads

Έχετε δημιουργήσει το e-shop των ονείρων σας. Η εταιρική σας σελίδα διαθέτει όμορφο σχεδιασμό και περιέχει τις πληροφορίες της επιχειρησής σας. Αυτό όμως από μόνο του δεν είναι αρκετό για να φέρει νέους πελάτες και να αυξήσει την επισκεψιμότητα της σελίδας. Και κάπου εδώ “εμφανίζεται” το Google ads. Με τη διαφήμιση Google ads, oι πελάτες θα σας βλέπουν ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν στην Google αυτά που προσφέρετε.

Google AdWords

Αποκτήστε νέους πελάτες, αυξήστε τα κέρδη σας, με στοχευμένη διαφήμιση μέσω Google adwords.

Value for money

Πληρώστε μόνο για τα αποτελέσματα. Ξεκινήστε με οποιονδήποτε προϋπολογισμό.

PPC-Marketing-Image

Έχετε ήδη καμπάνια στο Google adwords?

Μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε την καμπάνια σας στη Google

Έχετε ήδη κάποια καμπάνια στο Google adwords και θέλετε να την βελτιστοποιήσετε; Μήπως πληρώνετε πολλά και δεν κάνετε απόσβεση του κόστους της καμπάνιας; Στη Webleaders, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε το κόστος ανά κλικ και να αυξήσετε την απόδοση της καμπάνιας σας στο Google adwords.

βελτιστοποίηση καμπάνιας Google
PPC-Mathematic-Image

Πως λειτουργεί το Google ads?

Προβάλετε τις διαφημίσεις σας σε ολόκληρο το διαδίκτυο

Με το Google ads, επιλέγετε εσείς το τρόπο με τον οποίο θέλετε να διαφημιστείτε. Είτε πρόκειται για κείμενο, είτε για κινητό και εφαρμογές κινητών συσκευών, ακόμα και βίντεο μέσω Youtube…. εσείς επιλέγετε τον τρόπο και έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Διαφημίσεις αναζήτησης

Οι διαφημίσεις αναζήτησης, είναι εκείνες οι διαφημίσεις που εμφανίζονται δίπλα από τα αποτελέσματα αναζήτησης στη Google, όταν οι χρήστες αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρετε. Μέγιστο πλεονέκτημα, ο τρόπος πληρωμής αφού πληρώνετε μόνο αν ο χρήστης επιλέξει την διαφήμισή σας επισκεφτεί την ιστοσελίδα ή καλέσει την επιχείρησή σας.

Διαφημίσεις προβολής

Προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας μέσω banner, κείμενο (οι διαφημίσεις προβολής περιλαμβάνουν μια επικεφαλίδα, δύο γραμμές κειμένου και ένα URL), Gmail και εφαρμογή. Έτσι, μπορείτε να στοχεύσετε το κοινό σας και να προσεγγίσετε τους κατάλληλους πελάτες.

Διαφημίσεις βίντεο

Με τις διαφημίσεις βίντεο πληρώνετε μόνο όταν οι χρήστες παρακολουθούν την διαφήμισή σας. Αυξήστε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου σας, αποκτήστε νέο κοινό και γίνετε viral με διαφημίσεις video μέσω Youtube.

Καθολικές καμπάνιες εφαρμογών

Έχετε κάποια εφαρμογή σε iOS ή Android? Στοχεύστε κατάλληλα το κοινό σας μέσω της εφαρμογής, προτρέψτε τους να κατεβάσουν την εφαρμογή σας και να επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ για την εφαρμογή σας.

Οι υποψήφιοι πελάτες είναι μόνο ένα κλικ μακριά

Καλέστε μας 210 3003436

Αίτηση προσφοράς μέσω e-mail