Σχεδιασμός & εκτυπώση

Αρχική Σχεδιασμός και εκτυπώση

Σχεδιασμός και εκτύπωση

Στη Webleaders ο σχεδιασμός και η εκτύπωση δεν είναι μία ακόμα υπηρεσία. Σχεδιάζουμε από την αρχή το λογότυπο, την επαγγελματική κάρτα, το φυλλάδιο ή το επιστολόχαρτο της εταιρείας σας. Αναθέστε την εταιρική σας ταυτότητα σε εμάς και επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην ποιοτική εκτύπωση των εντύπων της επιχείρισής σας.

Σχεδιασμός λογοτύπου

Επαγγελματικός σχεδιασμός λογότυπου και δημιουργία εταιρικής ταυτότητας. Μοναδικά σχέδια προσαρμοσμένα στο ύφος της επιχείρησης σας!

Σχεδιασμός φυλλαδίων

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό των διαφημιστικών φυλλαδίων σας. Αυξήστε τις πωλήσεις σας με ένα όμορφα σχεδιασμένο φυλλάδιο.

Σχεδιασμός καταλόγου

Επαγγελματικά μελετημένος σχεδιασμός καταλόγου μενού εστιατορίου, Cafe, Bar, ξενοδοχείου ή έκθεσης με σωστό concept και εικονογράφηση.

Επαγγελματική κάρτα

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό με μία καλοσχεδιασμένη επαγγελματική κάρτα που θα περιγράφει ακριβώς εσάς και τις υπηρεσίες σας.

Σχεδιασμός διαφ. καταχώρησης

Σχεδιασμός διαφημιστικής καταχώρησης για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία σε εφημερίδες περιοδικά και sites.

Εκτυπώσεις

Ποιοτική και γρήγορη εκτύπωση των επαγγελματικών καρτων, των φυλλαδίων ή των καταλόγων της εταιρείας σας.

Performance Monitoring Tool

Ποιοτικός σχεδιασμός και εκτύπωση

Δημιουργικότητα με στρατηγική

Στη Webleaders, δεν αφήνουμε τίποτα στη τύχη. Αναλάμβάνουμε τον σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας. Για εμάς δημιουργικότητα με στρατηγική ονομάζεται διαφήμιση!

Η σωστή παραγωγή του εντύπου είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την ανάδειξη και τη μετάδοση των ιδεών μας. Όσο βάρος δίνουμε στον σωστό σχεδιασμό, τόσο δίνουμε και στην εκτυπωτική απόδοση των εντύπων μας.

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Εκτυπώσεις και σχεδιασμός εντύπων

Μοναδικός σχεδιασμός και ποιοτικές εκτυπώσεις. Δεν αρκούμαστε σε έτοιμες λύσεις (templates). Σχεδιάζουμε τις μακέτες μας από την αρχή και σύμφωνα με το εταιρικό σας στυλ. Δείτε παρακάτω τη μεθοδολογία της Webleaders:

  1. Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας το αίτημά σας
  2. Μας στέλνετε μέσω email τα βασικά στοιχεία των προϊόντων ή υπηρεσίων που θέλετε να διαφημίσουμε. Δημιουργήσουμε σχεδιαστικές προτάσεις μέχρι να διασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για το προϊόν σας!
  3. Σας στέλνουμε τις προτάσεις μας ώστε ο έλεγχος να γίνει και από εσάς πριν προχωρήσουμε στο στάδιο παραγωγής.
  4. Μετά τις απαραίτητες αλλαγές ή διορθώσεις είμαστε έτοιμοι για την εκτύπωση και την παράδοση στο χώρο σας! Όλες οι διαδικασίες σχεδιασμού και παραγωγής γίνονται γρήγορα και υπεύθυνα.
print nad design