Κατασκευή ιστοσελίδων

Αρχική Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδας. Απλή υπόθεση ή χρήσιμο εργαλείο;

Η απόφασή σας για κατασκευή ιστοσελίδας , είναι το πρώτο βήμα σε ένα κόσμο με νέες και απεριόριστες δυνατότητες. Η εταιρική ιστοσελίδα που θα θέλατε να δημιουργήσετε θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα σύνολο πληροφοριών σχετικά με την επιχείρηση.

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας για πολλούς παρουσιάζεται ως απλή υπόθεση. Ίσως το “πάντρεμα” αρκετών plugin ή Modules. Αν κάποιοι σας πείσουν για αυτό, το αποτέλεσμα για την εταιρεία σας θα είναι άλλη μία τυπική ιστοσελίδα που θα υπάρχει στο διαδίκτυο.

Αυτό όμως επιθυμείτε για την επιχείρησή σας; Ή μια σελίδα – εργαλείο για την επίτευξη των στόχων σας, που θα εκφράζει τις αξίες της εταιρείας σας διαχρονικά, θα προσελκύει τους χρήστες του διαδικτύου, θα είναι λειτουργική και θα τους βοηθά να παραμείνουν περισσότερο χρόνο, χαρίζοντας τους μία ευχάριστη εμπειρία;

Μία ιστοσελίδα χτίζεται σωστά με βάση τους δικούς σας ξεκάθαρους στόχους και με την επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, αντιμετωπίζουμε την κατασκευή της δικής σας ιστοσελίδας όχι σαν μία απλή υπόθεση αλλά ώς ένα χρησιμο εργαλείο marketing για την επιχείρησή σας.

κατασκευή ιστοσελίδας
personal blog

Προσωπική | Blog

Εταιρική ιστοσελίδα

Εταιρική ιστοσελίδα

ιστοσελιδες ξενοδοχειων

Ιστοσελίδες ξενοδοχείων

catalog website

Ιστοσελίδες προϊόντων

Απογειώσετε την εταιρεία σας

Στη Webleaders, δεν προσφέρουμε απλά σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων, αλλά μια ολοκληρωμένη λύση Internet Marketing. Αξιοποιούμε μια δοκιμασμένη στρατηγική η οποία στηρίζεται στην έρευνα, τη γνώση του Internet marketing, την αξιοποίηση των τελευταίων τεχνολογιών και στη χρήση συγκεκριμένης μεθοδολογίας.

Σχεδιάζουμε Ιστοσελίδες που Φέρνουν Αποτέλεσμα

Κύρια χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδων
από τη Webleaders

Kατασκευή ιστοσελίδων από την Webleaders, σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης για τον πελάτη μας.

Responive design

Responsive design και μοντέρνος σχεδιασμός

Οι περισσότεροι χρήστες σήμερα συνδέονται στο διαδίκτυο μέσα από κινητές συσκευές (όπως smartphones, tablets κτλ.) και αυτή η τάση θα αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός. Εάν η ιστοσελίδα δεν είναι responsive, δεν θα υπάρχει προσαρμογή του περιεχομένου της ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης με αποτέλεσμα ορισμένοι χρήστες να μην απολαμβάνουν τη βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγησή τους.

Στη Webleaders, σχεδιάζουμε responsive ιστοσελίδες, με ανάλογο σχεδιασμό, ώστε να παρέχουμε τη βέλτιστη εμπειρία και περιήγηση των χρηστών απο κινητές συσκευές και tablets.

custom web design

Εξειδικευμένες λύσεις Custom Web Design

Σίγουρα θα έχετε δει sites που σας εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή. Έχετε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό; Ο λόγος είναι γιατί το design τους είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τον επισκέπτη.
Στη webleaders, σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με custom design κάνοντας την πλοήγηση του χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία.

Δεν στηριζόμαστε αποκλειστικά σε κάποια έτοιμα πρότυπα αλλά διαμορφώνουμε την ιστοσελίδα σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας κάνοντάς το να ξεχωρίζει σχεδιαστικά.

marketing

Ιστοσελίδες που αποδίδουν χρήματα

Ο σωστός και φιλικός για το χρήστη (user friendly) σχεδιασμός ιστοσελίδων με το κατάλληλο marketing μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που αποδίδουν χρήματα.

Η σωστή χρήση επικεφαλίδων (Headings), η εύκολη πλοήγηση και η επαγγελματική συγγραφή των κειμένων, προσδίδουν στην ιστοσελίδα σας κύρος, ολοκληρωμένη παρουσιάση της επιχείρησής σας . Ο πελάτης βρίσκει εύκολα αυτό που αναζητά χωρίς να κουράζεται σε ανακατευθύνσεις κτλ.[/vc_column_text
google friendly website

Κατασκευή ιστοσελίδων φιλικών στις μηχανές αναζήτησης (google friendly)

Στη webleaders, φροντίζουμε οι ιστοσελίδες μας να τηρούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν τη μακροχρόνια βελτιστοποίηση της κατάταξης τους στο Google.

Επιπλέον, συνδυάζοντας τις υπηρεσίες προώθησης SEO που η εταιρία μας προσφέρει, αποκτάτε ένα ολοκληρωμένο πακέτο κατασκευής – προώθησης της σελίδας σας.

ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας

Ιστοσελίδες με γρήγορη φόρτωση για καλύτερη εμπειρία χρήστη

Η ταχύτητα βοηθά στην καλύτερη εμπειρία του χρήστη και συνεπώς στο να μη χάνονται πωλήσεις λόγω έλλειψης υπομονής από τον υποψήφιο πελάτη. Επίσης η ταχύτητα φόρτωσης του site αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια για πιο “ψηλές” και καλύτερες κατατάξεις στο Google. Η καθυστέρηση της ιστοσελίδας μεταφράζεται αυτόματα σε απώλεια των πωλήσεων.

Στη Webleaders, σχεδιάζουμε σελίδες υψηλής ταχύτητας απόκρισης εφαρμόζοντας κατάλληλες βελτιστοποιήσεις τόσο σε επίπεδο κώδικα, όσο και στην επιλογή του καταλληλότερου server ανάλογα με τις ειδικές απαιτήσεις και τις μελλοντικές προβλέψεις κινητικότητας για την εκάστοτε επιχείρηση.

Δημιουργήστε μία ιστοσελίδα σήμερα

Δημιουργία ιστοσελίδας σε
λογικό κόστος

Πόσο κοστίζει μία ιστοσελίδα;

Η πιο κοινή ερώτηση και όχι άδικα: Πόσο κοστίζει μία ιστοσελίδα;. Σίγουρα δεν διαθέτουμε απεριόριστα χρήματα. Θέλουμε κάτι καλό και σε λογική τιμή. Στην προσπάθεια αναζήτησης εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων μην παραμέινετε σε μία δελεαστική προσφορά αλλά ελέγξτε την ποιότητα της εργασίας τους, το Portfolio, το χρόνο απόκρισης σε τυχόν μήνυμα και γιατί όχι… επικοινωνήστε με κάποιο πελάτη που έχει ήδη κατασκευάσει ιστοσελίδα στην εν λόγω εταιρεία. Μια ιστοσελίδα μπορεί να κοστίζει από λίγο έως πολύ, ανάλογα με τις ανάγκες σας και ανάλογα με το πόσο σύνθετη και πολύπλοκη απαιτείται να είναι. Το κόστος είναι επακόλουθο της εργασίας που πραγματοποιείται και δεν πρέπει να είναι ο μόνος καθοριστικός παράγοντας. Εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι το κόστος να είναι απόλυτα συμβατό με το αποτέλεσμα. Μην καταφύγετε σε μια φθηνή λύση ανάγκης, γιατί σε βάθος χρόνου θα αποδειχθεί πολύ πιο ακριβή.

Κόστος ιστοσελίδας