Φιλοξενία ιστοσελίδων | Web hosting

Αρχική Φιλοξενία ιστοσελίδων

Web hosting

Web hosting στην Ευρώπη με μοναδικό support 24/7

Σίγουρα αρκετοί είναι αυτοί που  γνωρίζουν για την φιλοξενία ιστοσελίδων ή το Web hosting. Αυτό που δυστυχώς όμως λίγοι γνωρίζουν είναι ότι ακόμα και η κατάταξη μας στις μηχανές αναζήτησης όπως π.χ Google, επηρεάζεται από τον server που φιλοξενεί την ιστοσελίδα μας. Και ασφαλώς πέρα από τον συνεχώς αναβαθμιζόμενο αλγόριθμο της Google, η ταχύτητα φόρτωσης μιας σελίδας καθώς και ο γεωγραφικός της προσδιορισμός αποτελούν μερικούς από τους πιο σταθερούς και σημαντικούς παράγοντες κατάταξης.

Η ταχύτητα φόρτωσης μίας ιστοσελίδας καθώς και η διαθεσιμότητά της επηρεάζεται άμεσα από την ποιότητα του Web hosting. Ποιός θα ήθελε να πλοηγηθεί σε μία σελίδα με αργή εναλλαγή μενού; Θα θέλατε να πλοηγήστε σε μία ιστοσελίδα που πολλές φορές δεν θα είναι διαθέσιμη ή δεν θα είναι διαθέσιμα ορισμένα τμήματα αυτής; Ασφαλώς όχι. Γι’ αυτό και στη Webleaders προσφέρουμε Web hosting υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη με 24/7 support!

webhosting
web hosting

Web hosting

vps hosting

VPS Hosting

reseller hosting

Reseller Hosting

dedicated server

Dedicated Servers

Lighting fast Web hosting

Επιλέξτε τη Webleaders για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας και δείτε άμεσα τη διαφορά σε ταχύτητα φόρτωσης και αξιοπιστία. Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών.

Ποιοτικό Web hosting με υψηλό Uptime

Οικονομικό Web hosting που καλύπτει
και τον πιό απαιτητικό χρήστη

Στη Webleaders, προσφέρουμε αξιόπιστο Web hosting με υψηλό Uptime και υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη για web hosting είτε πρόκειται για μικρή ή μεγάλη εταιρεία.

Shared web hosting

Shared business hosting σε ευρωπαϊκό datacenter

Μοναδική εμπειρία Web hosting σε linux servers με 99,9 % uptime και cpanel για εύκολη διαχείρηση του account σας.

Στη Webleaders, προσφέρουμε ποιοτικό web hosting με έμφαση στο υψηλό uptime, την ασφάλεα των δεδομένων σας, καθώς και την ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε σε κάθε πακέτο μας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Χάρη στην βελτιστοποίηση των servers, επιτυγχάνουμε άμεση ανταπόκριση και γρήγορη φόρτωση των ιστοσελίδων που φιλοξενούμε.

vps hosting

Managed Linux SSD VPS hosting

Ένας VPS  είναι κατάλληλος για εφαρμογές με υψηλές απαιτήσεις ή ακόμα και για ιστοσελίδες και e-shop με υψηλή επισκεψιμότητα και αυξημένες απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο. Σε συνδιασμό με το καλύτερο control panel (cpanel) παγκοσμίως.

Εμπιστευτείτε τη Webleaders για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε νέους και ασφαλείς SSD servers που διαχειριζόμαστε εμείς οι ίδιοι.VPS hosting από τη Webleaders.

reseller hosting

Reseller hosting. Αποκτήστε την δική σας εταιρεία Hosting

Διαχειρίζεστε αρκετές ιστοσελίδες πελατών σας; Είστε διαφημιστική εταιρεία ή Web developer; Θέλετε να ξεκινήσετε την δική σας εταιρεία Web hosting; Τα πακέτα Reseller hosting της Webleaders, θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες φιλοξενίας των ιστοσελίδων ή των εφαρμογών σας.

Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση και συνεχή παρακολούθηση του server, αφήνοντας σε εσάς το χρόνο να αφοσιωθείτε στους πελάτες σας. Και όλο αυτό με 24/7 support.

streaming servers in uk

UK Dedicated servers με μοναδικό support

Ενας dedicated server ή αποκλειστικός διακομιστής όπως ονομάζεται στα Ελληνικά, είναι κατάλληλος γι’ αυτούς που θέλουν να τα έχουν όλα. Αποτελεί την ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να έχουν τις μέγιστες δυνατότητες και την υψηλότερη απόδοση από ένα server. Σε αντίθεση με το Virtual Private Server (VPS) που χωρίζεται σε τμήματα ο Dedicated Server είναι ενιαίος και οι πόροι του server είναι αποκλειστικά στην δική σας διάθεση.

Μπορείτε να εγκαταστήσουμε το λειτουργικό που επιθυμείτε, επιλογή με ή χωρίς control panel. Ασφαλώς εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς τη διαχείρισή του server σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Dedicated servers

Audio & Video media streaming hosting

Υψηλής ποιότητας και διαθεσιμότητας streaming servers, για μετάδοση ήχου και βίντεο. Δημιουργήστε το δικό σας κανάλι, ή το δικό σας σταθμό online.

Wowza, Shoutcast, icecast είναι μερικά από τα Panel που προσφέρουμε ώστε να αναπτύξετε τη δική σας ιδέα. Επιπλέον μπορείτε να κάνετε μεταπώληση των υπηρεσιών streaming. Η Webleaders, δεν εμφανίζεται πουθενά.

Κι αν χρειαστώ υποστήριξη;

24 ωρη τεχνική υποστήριξη
από τη Webleaders

Τεχνική υποστήριξη κάθε μέρα όλη μέρα!

Δεν αρκεί να διαφημίζουμε χαμηλές τιμές και ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Χρειάζεται να είμαστε δίπλα στον συνεργάτη μας ανά πάσα στιγμή. Και αυτό ακριβώς κάνουμε στη Webleaders. Προσφέρουμε fully managed υπηρεσίες σε όλα τα πακέτα hosting που παρέχουμε. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφοσιωθείτε στους πελάτες σας. Αναλαμβάνουμε τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού, του control panel που έχετε επιλέξει και προσφέρουμε συνεχή παρακολούθηση τη λειτουργίας του server. Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών και πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας.

customer support