Κατασκευή e-shop

Αρχική Κατασκευή e-shop

Κατασκευή e-shop υψηλών απαιτήσεων

Στη webleaders αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση e-shop με γνώμονα την ανάπτυξη των πωλήσεων και άρα την αύξηση του τζίρου της επιχείρησής σας. Στην εταιρεία μας η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι απλή υπόθεση. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά, με προσοχή στις λεπτομέρειες πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας.

ασφάλεια δεδομένων

Ασφάλεια δεδομένων

Δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ασφάλεια του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Γι' αυτό και φροντίζουμε την διασφάλισή τους με συχνές ενημερώσεις ασφαλείας αλλά και εγκατάσταση ssl certificate καθώς και την φιλοξενία του e-shop σας σε PCI compliance server.

user friendly

User friendly

Κάθε δημιουργία e-shop, έχει περάσει από αρκετά στάδια δοκιμών και σχεδίασης με γνώμωνα την καλύτερη εμεπειρία χρήστη. Με σωστό σχεδιασμό και One page checkout, ο χρήστης αγοράζει άμεσα χωρίς την χρονοβόρα διαδικασία της εγγραφής.

Performance Monitoring

Γρήγορη φόρτωση

Εφαρμόζουμε όλες αυτές τις τεχνικές που εξασφαλίζουν την άμεση φόρτωση του e-shop. Πέραν αυτού, η ταχύτητα φορτώματος του e-shop επηρεάζει τόσο την κατάταξη στο Google, όσο και το κόστος της διαφήμισης που τυχόν τρέχετε στο Google AdWords.

Traffic Analytic

Αναλυτικά στατιστικά

Δεν μπορείς να βελτιστοποιήσεις κάτι το οποίο δεν μετράς. Προσφέρουμε διασυνδέση του e-shop σας με το Google Analytics και παρακολούθηση των στατιστικών πωλήσεων, διαθέσιμο 24/7. Έτσι παρεμβαίνουμε και βελτιστοποιούμε την απόδοση του e-shop σας.

Conversion Optimization

Conversion rate

Η πραγματική δουλειά στο e-shop σας ξεκινάει αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή του! Τότε είναι που πρέπει να τρέξουμε πειράματα και να δοκιμάσουμε κάθε λεπτομέρειά του ώστε να αυξήσουμε το ποσοστό μετατροπής του (conversion rate) και συνακόλουθα τις πωλήσεις του.

Social Tracking

Login με social media

Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης κάνει εύκολα και γρήγορα το checkout. Τίποτα δεν τον εμποδίζει από το να ολοκληρώσει την αγορά του. Το Login μέσω των social media έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του ποσοστού μετατροπής και των πωλήσεων.

e-shop

Επαγγελματική κατασκευή e-shop

Κατασκευή E-Shop χωρίς περιορισμούς

Ο ανταγωνισμός εξελίσσεται καθημερινά με ραγδαίους ρυθμούς.
Για το λόγο αυτό στη Webleaders, δημιουργούμε άκρως παραμετροποιήσιμα και ευέλικτα ecommerce sites ώστε οι αλλαγές και οι προσθήκες που απαιτεί ένα ολοκληρωμένο eshop σε βάθος χρόνου και ανάλογα με τις απαιτήσεις των ημερών, να παραμένει στο επίκεντρο της προτίμησης του κοινού και μπροστά απο τον ανταγωνισμό.

Ταυτόχρονα σας παρέχουμε ένα εύκολο στη διαχείριση και ευέλικτο σύστημα Back Office του ηλεκτρονικού καταστήματος σας για την διαχείριση των προϊόντων, των παραγγελιών, των μελών – πελατών και της διαχείρισης αποθήκης.

Έτσι θα μπορείτε μέσω μιας πλατφόρμας να διαχειρίζεστε τα πάντα, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Προώθηση & διαφήμιση e-shop

Επεκταθείτε σε νέες "αγορές"

Η κατασκευή ενος σύγχρονου και εντυπωσιακού e-shop, αποτελεί τον βασικό πυλώνα για οποιοδήποτε επαγγελματία ή μη, επιθυμεί να έχει μια θέση στο διαδίκτυο και να αυξήσει το image και την αξιοπιστία της εταιρείας ή των υπηρεσιών του.

Ωστόσο χωρίς την κατάλληλη στοχευμένη προώθηση, μπορείτε να αξιοποιήσετε μόνο τις μισές απο τις δυνατότητες που μπορεί να σας παρέχει ο ιστότοπος σας.

Για το λόγο αυτό, η συνεργασία μας δεν περιορίζεται μόνο στην παράδοση της ιστοσελίδας – e-shop σας. Παρέχουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους προώθησης ιστοσελίδας και παραμένουμε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να καθιερώσετε μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο.

Ενημερωθείτε για τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες προώθησης:

  1. Πληρωμένη αναζήτηση Google Adwords
  2. Social Media
  3. Google Search Optimization (SEO)
  4. Email Marketing
  5. Content Marketing

Ένδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας;

Καλέστε μας 210 3003436

Στείλτε μας e-mail